Mobiel of tablet kapot?
Optie1 verzorgt zelf de reparatie

Reparatie vaak klaar terwijl je wacht

Wanneer je mobiele telefoon of tablet kapot is, wil je natuurlijk dat ie zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Bij Optie1 doen we de reparaties in eigen beheer. Dat betekent dat we jouw toestel in de winkel of op onze reparatieafdeling repareren. Vaak kun je er zelfs op blijven wachten. Duurt een reparatie langer en kun jij niet zo lang zonder toestel? Geen nood. Je kunt bij ons gewoon een leentoestel krijgen.
Mocht jouw toestel niet te repareren zijn, dan is dat natuurlijk heel jammer. Met onze No Cure No Pay-service proberen wij je verdriet dan wat te verzachten door je geen onderzoekskosten door te berekenen.

3 maanden garantie op reparatie

Voor reparaties gebruiken wij alleen originele onderdelen of onderdelen van hoge kwaliteit. Bovendien geven wij je altijd 3 maanden garantie op je reparatie. Mocht je niet tevreden zijn, dan zoeken we samen naar een oplossing waar jij wel tevreden over bent.
Net als onze adviseurs in de winkel zijn onze reparatiemonteurs zeer deskundig. Optie1 is dan ook erkend reparateur. We zijn gecertificeerd met het kwaliteitskeurmerk van Uneto-VNI/Techniek Nederland. Dit betekent dat onze monteurs regelmatig bijscholing volgen waardoor ze altijd voldoen aan de nieuwste vereisten en wettelijke richtlijnen. Jouw reparatie is bij Optie1 dus letterlijk en figuurlijk in goede handen.

Klaar terwijl je wacht!

Kun je helemaal niet zonder je telefoon en wil je er liever op wachten? Plan dan eerst een afspraak in! Onder het genot van een bakje koffie repareren wij, indien mogelijk dan direct je toestel!

Bij Optie1 ben je absoluut aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder met onze deskundigheid, service en welwillendheid.
Interesse? Vul het formulier hieronder in een meld je toestel alvast aan!

Klaar terwijl je wacht!

Kun je niet zo lang zonder je toestel. Wij bieden je graag een leentoestel!

Kunt je helemaal niet zonder je toestel? Plan dan eerst een afspraak in. Onder het genot van een bakje koffie repareren wij indien mogelijk je toestel dan direct.

Bij Optie1 ben je absoluut aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder met onze deskundigheid, service en welwillendheid.
Interesse? Vul het formulier hieronder in een meld je toestel alvast aan!