Skip to content

Refurbished of tweedehands telefoon kopen

Ben je opzoek naar een nieuwe telefoon? Maar wil je er niet het volle bedrag voor betalen maar wél profiteren van goede kwaliteit? Dan is een refubished of tweedehands telefoon kopen bij Optie1 een goede keuze! Dankzij onze inruilservice kunnen wij deze telefoons een tweede kans geven. Bij Optie1 controleren we een binnengekomen telefoon uitgebreid. Defecte onderdelen, zoals bijvoorbeeld een batterij, vervangen wij. Daarna controleren we de telefoon nog een keer. We maken de telefoon grondig schoon en dan krijgt het een mooi plekje tussen de refurbished telefoons. Een telefoon dat binnenkomt en nog volledig functioneert, krijgt het predicaat tweedehands. Beide soorten zijn zo goed als nieuw, maar hebben een interessanter prijskaartje. Voor een refurbished of tweedehands telefoon ben je bij Optie1 aan het juiste adres!

GARANTIE OP REFURBISHED EN TWEEDEHANDS

Wij zijn bij Optie1 overtuigd van de kwaliteit van onze refurbished en tweedehands telefoons en geven je daarom 1 jaar garantie op refurbished en 1 week omruilgarantie op tweedehands telefoons. Gaat een essentieel onderdeel van je refurbished telefoon of tablet in die periode toch kapot? Bijvoorbeeld je speaker of microfoon? Dan heb je recht op reparatie of een vervangend toestel van gelijke kwaliteit*. Het is goed om te weten dat wij alle occasion apparaten checken op herkomst via www.stopheling.nl, zodat we zeker weten dat ze niet zijn gestolen. Ook voor refurbished en tweedehands telefoons hebben we bijpassende accessoires, zoals oordopjes, hoesjes en laders in ons assortiment. Kortom, refurbished of tweedehands telefoon kopen? Dat doe je bij telecomspecialist Optie1!

*Uiteraard geldt de garantie niet als de schade is ontstaan door val-, stoot- of waterschade.

DE VESTIGINGEN VAN OPTIE1

Alle medewerkers van Optie1 hebben verstand van zaken op het gebied van telecom. We luisteren goed naar jouw wensen, denken met je mee, geven je advies waar je echt wat aan hebt en hebben de slimste aanbiedingen. 

Tot zo bij Optie1!

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!