Skip to content

ABONNEMENTEN

Telefoonabonnement, sim only, internet, TV en bellen

Elke Optie1-winkel heeft een team van deskundige medewerkers dat jou helpt bij het kiezen van een abonnement. Telefoon abonnement, SIM Only, internet, TV en bellen, wij hebben het allemaal voor je. Van elke provider de beste deal. We stellen jou vragen om te achterhalen wat voor jou belangrijk is in een abonnement. Daarna bieden wij je één of meer abonnementen die voldoen aan jouw wensen. Elk advies is maatwerk, want jouw gebruik en jouw wensen zijn ons uitgangspunt. Zo krijg jij altijd het beste advies voor de laagste prijs.

OPTIE1 REGELT OVERSTAPPEN VOOR JOU

Blijkt het voor jou interessant om over te stappen naar een andere provider? Dan regelen wij alles voor je. We stellen jouw huidige provider op de hoogte en zorgen dat de overstap naar jouw nieuwe provider geruisloos verloopt. Zo kom je geen minuut zonder abonnement te zitten en kun je blijven bellen en internetten zoals jij dat gewend bent.

Benieuwd wanneer je abonnement afloopt? Ga naar de Verlengingschecker

Telefoonabonnementen

Wij voeren alle bekende merken!

Sim only

Voor wanneer je nog tevreden ben over je huidige telefoon

Alles in een

Een pakket dat aansluit op uw wensen?

[wpsl]

DE VESTIGINGEN VAN OPTIE1

Vul je woonplaats in en je ziet meteen waar de dichtstbijzijnde vestiging van Optie1 is. 

Alle medewerkers van Optie1 hebben verstand van zaken op het gebied van telecom. We luisteren goed naar jouw wensen, denken met je mee, geven je advies waar je echt wat aan hebt en hebben de slimste aanbiedingen. 

Tot zo bij Optie1!

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!