Skip to content

Internet, tv en bellen bij Optie1

Wil je gaan voor lekker voordelig? Kies dan voor de alles-in-één-pakketten. Internet, tv en bellen bij Optie1. Met de alles-in-één-pakketten van Optie1 ben je altijd voordeliger uit. Het is voordeliger om bij één provider zowel je abonnement voor internet en bellen te regelen als je tv-abonnement. Bij Optie1 kun je daarom ook terecht voor alles-in-één-pakketten. Wij adviseren volledig onafhankelijk en bieden alle pakketten van de bekende aanbieders. We informeren eerst naar jouw gedrag op het gebied van bellen, internetten en tv-kijken. Daarna bekijken we welk aanbod daar het beste bij past. Voor internet, tv en bellen ben je bij Optie1 aan het juiste adres!

ALTIJD DE BESTE DEAL VOOR JOU!

Zoals je mag verwachten van Optie1 bekijken we eerst of een alles-in-een-abonnement voor jou interessant is. Wanneer je nooit tv kijkt, maar alleen via internet films bekijkt, dan is een ander abonnement voor jou wellicht zinvoller. Ook andersom denken we met je mee. Mocht je al een alles-in-een-abonnement hebben en je wilt een mobiel abonnement, dan is het soms interessant om te kiezen voor dezelfde provider, omdat je daar extra korting krijgt. Bij Optie1 gaan we altijd voor de beste deal voor jou. Kom gauw eens langs! Klik hier (link naar vestigingschecker) voor de Optie1-winkel bij jou in de buurt.

DE VESTIGINGEN VAN OPTIE1

Alle medewerkers van Optie1 hebben verstand van zaken op het gebied van telecom. We luisteren goed naar jouw wensen, denken met je mee, geven je advies waar je echt wat aan hebt en hebben de slimste aanbiedingen. 

Tot zo bij Optie1!

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!