Skip to content

Telefoonwinkel EmmeloorD

Op Noordzijde 18C, vlak bij de Paardenmarkt zit de telefoonwinkel Optie1 Emmeloord. Wat meteen opvalt als je een Optie1-winkel binnenloopt, is het grote assortiment aan mobiele telefoons en accessoires. Je kunt bij telefoonwinkel Optie1 Emmeloord terecht voor accessoires, zoals mobielhoesjes, oordopjes, laders en kabels, maar ook voor een verzekering. Optie1 is telecomspecialist voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Heb jij een bedrijf? Neem dan snel een kijkje op onze zakelijke pagina. Je zult versteld staan wat wij je allemaal te bieden hebben!

GECERTIFICEERDE REPARATIESERVICE

Mocht jouw mobiel of tablet, schade hebben opgelopen, dan kun je het bij telefoonwinkel Optie1 Emmeloord laten repareren. Onze eigen monteurs zijn gecertificeerd en weten precies hoe ze een reparatie moeten uitvoeren. Wanneer onze monteur moet concluderen dat jouw telefoon niet meer te repareren valt, dan hebben we een pleister op de wond: No Cure No Pay. Je hoeft ons geen onderzoekskosten te betalen. Gelukkig kunnen we je daarna goed advies geven bij de aanschaf van een nieuwe telefoon.

Terugbelverzoek

Neem gerust contact met ons via onderstaande gegevens of beter nog… doe een terugbelverzoek en we bellen u binnen 24 uur terug.

Optie1 Emmeloord
Noordzijde 18C
8302 GL Emmeloord

088 008 9002
emmeloord@optie1retail.nl

Dag
Openingstijden
Maandag
13:00 t/m 18:00
Dinsdag
09:30 t/m 18:00
Woensdag
09:30 t/m 18:00
Donderdag
09:30 t/m 18:00
Vrijdag
09:30 t/m 21:00
Zaterdag
09:30 t/m 17:00
Zondag
Gesloten

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!