Skip to content

Telefoonwinkel SteenwijK

Optie1 is dé onafhankelijke telecomspecialist voor jou. In het centrum van Steenwijk vind je Telefoonwinkel Optie1 Steenwijk met mobiele telefoons, accessoires en nog véél meer. Ook voor verzekeringen voor je mobiele apparaten kun je bij ons terecht. Met ons deskundige team geven we je graag advies op maat. Wij kijken naar jouw bel- en internetgedrag en zoeken daar het beste abonnement bij. Optie1 is ook voor zakelijke klanten de eerste keus in telecom.

VUL DE VERLENGINGSCHECKER IN

Ben je benieuwd of jouw abonnement bijna aan verlenging toe is? Vul de verlengingschecker of kom langs bij telefoonwinkel Optie1 Steenwijk en we kijken het meteen voor je na.
Bij Optie1 bieden we service met een hoofdletter S. Behalve het beste abonnement voor jouw situatie kunnen we kosteloos jouw persoonlijke gegevens overzetten bij aankoop van een nieuwe telefoon. Zodra je bij ons de deur uitloopt, kun je naar huis bellen dat je onderweg bent. Handig toch!

Terugbelverzoek

Neem gerust contact met ons via onderstaande gegevens of beter nog… doe een terugbelverzoek en we bellen u binnen 24 uur terug.

Optie1 Steenwijk
Markt 8
8331 HH Steenwijk

088 008 9007
steenwijk@optie1retail.nl

Dag
Openingstijden
Maandag
13:00 t/m 18:00
Dinsdag
09:30 t/m 18:00
Woensdag
09:30 t/m 18:00
Donderdag
09:30 t/m 21:00
Vrijdag
09:30 t/m 18:00
Zaterdag
09:30 t/m 17:00
Zondag
Gesloten

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!