Skip to content

Telefoonwinkel Epe

Zie jij door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer? Bij telefoonwinkel Optie1 Epe zien we dat gelukkig wel. Wij hebben veel verstand van mobiele telefonie, telefoons en abonnementen. Je kunt daarom vertrouwen op goed advies van onze deskundige medewerkers. Wij kijken altijd in de eerste plaats naar wat past bij jou en hoe jij daar het meeste voordeel uit kunt halen. Bovendien kun je bij telefoonwinkel Optie1 Epe rekenen op veel service. Wist je bijvoorbeeld dat we jouw persoonlijke gegevens bij aankoop van een nieuwe telefoon kosteloos voor je overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon? Onze telefoonwinkel in Epe is gevestigd op Sternpassage 6 in overdekt winkelcentrum Veluwepoort. Je kunt hier gratis parkeren.

OOK VOOR ZAKELIJKE OPLOSSINGEN

Naast telefoons, tablets, accessoires en verzekeringen hebben wij onze eigen reparatieservice. Schade? Kom dan langs bij telefoonwinkel Optie1 Epe, de kans is groot dat we jouw telefoon direct kunnen repareren. Denkt onze monteur dat repareren geen zin meer heeft, dan is het goed om te weten dat wij werken met No Cure No Pay. Je betaalt ons dus geen onderzoekskosten. Optie1 is ook hét adres voor de zakelijke klant. Naast telecommunicatie zijn we specialist in beveiligingsproducten voor woningen, bedrijfspanden, winkels en objecten. Interesse? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak bij jou op locatie.

Terugbelverzoek

Neem gerust contact met ons via onderstaande gegevens of beter nog… doe een terugbelverzoek en we bellen u binnen 24 uur terug.

Dag
Openingstijden
Maandag
13:00 t/m 18:00
Dinsdag
09:30 t/m 18:00
Woensdag
09:30 t/m 18:00
Donderdag
09:30 t/m 18:00
Vrijdag
09:30 t/m 21:00
Zaterdag
09:30 t/m 17:00
Zondag
Gesloten

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!