Skip to content

Nieuwe telefoon kopen

Wil je graag een nieuwe telefoon kopen? Bij telecomspecialist Optie1 geven wij je deskundig advies. Wij weten van iedere telefoon de gebruikseigenschappen en kunnen je daardoor goed adviseren. Ook wanneer je huidige telefoon nog in goede staat is en jij alleen een Sim Only wilt, kunnen wij je uitstekend helpen. Of je nu veel belt en weinig internet of net andersom: wij hebben altijd een abonnement dat aansluit op jouw telefoongedrag. Wanneer je niet precies weet wanneer jouw abonnement afloopt, kun je onderaan deze pagina de Verlengingschecker invullen. Of kom langs in de winkel en wij checken het gelijk voor je.

GRATIS PERSOONLIJKE GEGEVENS OVERZETTEN

Bij Optie1 draait alles om jou. Daarom hebben we geen webshop, maar alleen fysieke winkels. Daar helpen onze vakkundige medewerkers je om voor jou de ideale telefoon te vinden. Optie1 verkoopt alle bekende merken, van Samsung tot Apple en van Huawei tot Sony. Wist je dat je bij aankoop van een nieuwe telefoon bovendien gratis gebruik kunt maken van onze overzetservice? Zonder extra kosten zetten wij jouw persoonlijke gegevens over van je oude telefoon naar je nieuwe telefoon. Zodra jij de winkel uitloopt, is jouw nieuwe telefoon helemaal klaar voor gebruik. Handig toch? Dat is de service van Optie1. Dus wil je een nieuwe telefoon kopen? Kom dan langs bij één van onze Optie1-winkels!

DE VESTIGINGEN VAN OPTIE1

Vul je woonplaats in en je ziet meteen waar de dichtstbijzijnde vestiging van Optie1 is. 

Alle medewerkers van Optie1 hebben verstand van zaken op het gebied van telecom. We luisteren goed naar jouw wensen, denken met je mee, geven je advies waar je echt wat aan hebt en hebben de slimste aanbiedingen. 

Tot zo bij Optie1!

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!