Skip to content

Telefoons, tablets, accessoires en verzekeringen

Voor een nieuwe, tweedehands of refurbished telefoon ben je bij de telecomspecialist Optie1 aan het goede adres. Wij bieden een groot assortiment telefoons, tablets, accessoires en verzekeringen. Maar wat misschien nog wel belangrijker is: wij geven je advies waar jij beter van wordt. We kijken bijvoorbeeld niet alleen naar welke telefoon het best bij jouw wensen past, maar ook naar welk abonnement het best matcht met jouw telefoongedrag. Bel je veel of juist weinig? Ben je vaak actief op internet? Maak je graag foto’s met je telefoon? Allemaal vragen die van invloed zijn op de keuze van jouw telefoon en abonnement. Wij loodsen je met de juiste vragen door het keuzetraject.

GRATIS PERSOONLIJKE GEGEVENS OVERZETTEN

En als je dan jouw ideale telefoon hebt gevonden, zetten wij zonder extra kosten al jouw persoonlijke gegevens over naar jouw nieuwe telefoon. Die overzetservice vinden wij vanzelfsprekend (maar we weten dat dat helemaal niet zo vanzelfsprekend is). Voor een nieuwe telefoon, accessoires en verzekeringen ben je dus aan het juiste adres bij de telecomspecialist Optie1.

Nieuwe telefoons

Een nieuwe telefoon? Gewoon doen! Wij voeren alle bekende merken

Refurbished toestellen

Even geen geld voor een dure telefoon? Wij verkopen ook tweedehands telefoons

Verzekeringen

Wij weten hoe belangrijk verbondenheid en continuïteit zijn

Accessoires

Een ruim en actueel aanbod van de beste accessoires bij elk van je devices

[wpsl]

DE VESTIGINGEN VAN OPTIE1

Vul je woonplaats in en je ziet meteen waar de dichtstbijzijnde vestiging van Optie1 is. 

Alle medewerkers van Optie1 hebben verstand van zaken op het gebied van telecom. We luisteren goed naar jouw wensen, denken met je mee, geven je advies waar je echt wat aan hebt en hebben de slimste aanbiedingen. 

Tot zo bij Optie1!

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!