Skip to content

Telefoon of tablet laten repareren

Wil je je telefoon of tablet laten repareren? Dan zit je goed bij de reparatieservice van Optie1. Wanneer je mobiele telefoon of tablet kapot is, wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Bij Optie1 voeren we de reparaties in eigen beheer uit. Dat betekent dat we jouw telefoon of tablet in de winkel of op onze reparatieafdeling repareren. Vaak kun je er zelfs op blijven wachten. Duurt een reparatie langer en kun jij niet zo lang zonder telefoon? Geen nood. Je kunt bij ons gewoon een leentelefoon krijgen.

Mocht jouw telefoon niet te repareren zijn, dan is dat natuurlijk heel jammer. Met onze No Cure No Pay-service proberen wij je verdriet dan wat te verzachten door je geen onderzoekskosten door te berekenen.

24 MAANDEN GARANTIE OP REPARATIE

Voor reparaties gebruiken wij alleen originele onderdelen of onderdelen van hoge kwaliteit. Bovendien geven wij je altijd 24 maanden garantie op je reparatie. Mocht je niet tevreden zijn, dan zoeken we samen naar een oplossing waar jij wel tevreden over bent.

Net als onze adviseurs in de winkel zijn onze reparatiemonteurs zeer deskundig. Optie1 is dan ook een erkend reparateur. We zijn gecertificeerd met het kwaliteitskeurmerk van Uneto-VNI/Techniek Nederland. Dit betekent dat onze monteurs regelmatig bijscholing volgen waardoor ze altijd voldoen aan de nieuwste vereisten en wettelijke richtlijnen. Telefoon of tablet laten repareren? Kies dan voor Optie1, jouw reparatie is bij ons letterlijk en figuurlijk in goede handen! Neem gerust contact met ons op.

0%
Display
0%
Waterschade
0%
Laadconnector
0%
batterij

Veelvoorkomende schade

Dit zijn de meest voorkomende schades aan toestellen. Staat jouw schade er ook bij? Of kunnen we je met een heel ander reparatieverzoek helpen?

DE VESTIGINGEN VAN OPTIE1

Alle medewerkers van Optie1 hebben verstand van zaken op het gebied van telecom. We luisteren goed naar jouw wensen, denken met je mee, geven je advies waar je echt wat aan hebt en hebben de slimste aanbiedingen. 

Tot zo bij Optie1!

Klaar terwijl je wacht!

Kun je helemaal niet zonder je telefoon en wil je er liever op wachten? Plan dan eerst een afspraak in! Onder het genot van een bakje koffie repareren wij, indien mogelijk dan direct je toestel!

Bij Optie1 ben je absoluut aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder met onze deskundigheid, service en welwillendheid. Interesse? Vul het formulier hieronder in een meld je toestel alvast aan!