Skip to content

Telefoonwinkel SurhuisterveeN

Telefoonwinkel Optie1 Surhuisterveen verkoopt je natuurlijk graag een mobiele telefoon, tablet of accessoire. Maar we kijken in de eerste plaats naar wat jij zoekt en wat bij jou past. Daarom stellen wij je allerlei vragen. Hoe is jouw belgedrag? Hoe vaak gebruik je internet? Wil je eersteklas foto’s kunnen maken met jouw mobiel? Is het belangrijk dat jouw telefoon waterbestendig is? Hetzelfde doen we als je een abonnement wilt, want wij geven advies waar jij beter van wordt.

OOK VOOR BEVEILIGINGSSYSTEMEN

Ook zakelijke klanten adviseren we bij telefoonwinkel Optie1 Surhuisterveen op maat. Natuurlijk kun je voor een toestel, verzekering of reparatie gewoon bij ons langs komen in onze winkel op De Kolk 10 in Surhuisterveen. Maar zoek je zakelijke producten of diensten of beveiligingsproducten, dan komen wij ook graag bij jou langs. In jouw bedrijf kunnen we de actuele situatie bekijken en je adviseren wat het best past bij jouw vraag. Neem gerust contact op met onze zakelijke afdeling voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Terugbelverzoek

Neem gerust contact met ons via onderstaande gegevens of beter nog… doe een terugbelverzoek en we bellen u binnen 24 uur terug.

Optie1 Surhuisterveen
De Kolk 10
9231 CW Surhuisterveen

088 008 9006
surhuisterveen@optie1retail.nl

Dag
Openingstijden
Maandag
13:00 t/m 18:00
Dinsdag
09:30 t/m 18:00
Woensdag
09:30 t/m 18:00
Donderdag
09:30 t/m 18:00
Vrijdag
09:30 t/m 21:00
Zaterdag
09:30 t/m 17:00
Zondag
Gesloten

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!