Skip to content

Telefoonwinkel UrK

Bij de centrumingang van Urk vind je telefoonwinkel Optie1 Urk. Bij ons vind je vast en zeker de mobiele telefoon die bij jouw bel- en internetgedrag past. We helpen je graag bij de beste keuze voor jou. Ook voor een passend abonnement geven we je goed advies en denken mee wat voor jou de voordeligste optie is. Als je wilt, helpen we je ook bij het uitkiezen van accessoires, zoals een telefoonhoesje en een screenprotector.

EXPERT IN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

Telefoonwinkel Optie1 Urk staat ook klaar voor zakelijke klanten. Telefoonwinkel Optie1 Urk is jouw eerste keus in smart living. Naast mobiele telefoons, tablets, accessoires en verzekeringen bieden we een ruim assortiment zakelijke producten en diensten, zoals VoIP-bellen, data-oplossingen tussen machines, ritregistratiesystemen, maar ook beveiligingsproducten. Wij zijn expert in camera- en alarmsystemen, artikelbeveiliging, mistgeneratoren, toegangscontroles en video-intercomsystemen. Neem gerust contact op met onze zakelijke afdeling voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Terugbelverzoek

Neem gerust contact met ons via onderstaande gegevens of beter nog… doe een terugbelverzoek en we bellen u binnen 24 uur terug.

Dag
Openingstijden
Maandag
13:00 t/m 18:00
Dinsdag
09:30 t/m 18:00
Woensdag
09:30 t/m 18:00
Donderdag
09:30 t/m 18:00
Vrijdag
09:30 t/m 21:00
Zaterdag
09:30 t/m 17:00
Zondag
Gesloten

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!