Skip to content

Telefoon accessoires kopen

Telefoon accessoires kopen? Wanneer je een van de winkels van Optie1 binnenloopt, valt het je vast op, wij hebben een ruim assortiment telefoon accessoires. Voor elk merk en iedere telefoon hebben wij bijpassende accessoires. Zoek je oordopjes? Wil je een nieuw hoesje voor je telefoon? Of ben jij je lader kwijt en zoek je een nieuwe? Optie1 heeft het allemaal. Ook voor screenprotectors kun je bij ons terecht. We bevestigen ze zelfs voor je op je scherm.

WIJ HELPEN JOU GRAAG

Wil je telefoon accessoires kopen en kan je het niet in één van onze winkels vinden? Vertel het ons en we zoeken graag met je mee. Zodra we het binnen hebben gekregen, nemen we contact met je op en kun je het bij ons komen ophalen. Je ziet het, wij lopen graag een stapje harder voor jou.

DE VESTIGINGEN VAN OPTIE1

Alle medewerkers van Optie1 hebben verstand van zaken op het gebied van telecom. We luisteren goed naar jouw wensen, denken met je mee, geven je advies waar je echt wat aan hebt en hebben de slimste aanbiedingen. 

Tot zo bij Optie1!

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!