Skip to content

SIM Only abonnement

Ben je nog tevreden over je mobiele telefoon, maar wil je wél graag een nieuw abonnement? Kies dan voor SIM Only abonnement van Optie1. Bij Optie1 geven wij je graag advies over het SIM-Only abonnement van Optie1 dat het best past bij jouw bel- en internetgedrag. In onze winkels werken alleen mensen met verstand van telecom. Wij stellen de juiste vragen, bekijken de actuele aanbiedingen van de bekende providers en bieden je dan het abonnement dat het best past bij jouw wensen en telecomgedrag tegen de beste prijs.

OVERSTAPPEN NAAR ANDER ABONNEMENT OF PROVIDER

Wanneer je niet zeker weet wanneer jouw abonnement afloopt, vul dan hieronder de Verlengingschecker in. Behalve je abonnement verlengen, kun je ook voor een andere provider of abonnement kiezen. In de loop van de tijd verandert je bel- en internetgedrag namelijk nogal eens, waardoor een ander abonnement mogelijk beter bij je past. In onze winkels geven we je graag advies wat voor jou de beste keuze is en we regelen de overstap voor je. Kijk hier waar de dichtstbijzijnde vestiging van Optie1 is. Tot snel!

DE VESTIGINGEN VAN OPTIE1

Alle medewerkers van Optie1 hebben verstand van zaken op het gebied van telecom. We luisteren goed naar jouw wensen, denken met je mee, geven je advies waar je echt wat aan hebt en hebben de slimste aanbiedingen. 

Tot zo bij Optie1!

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!