Skip to content

Telefoon verzekeren bij Optie1

Wil jij graag jouw telefoon laten verzekeren? Dat kan bij telecomspecialist Optie1. Wij lossen jouw schade snel op! Verzeker jouw telefoon tegen schade en diefstal en je bent verzekerd tegen dit soort vervelende gebeurtenissen.

DE SCHADEVERZEKERING VAN OPTIE1

Je mobiele telefoon en je tablet gebruik je dagelijks. Daarom moet je er niet aan denken dat er iets mee gebeurt. Maar zoals je weet, zit een ongeluk in een klein hoekje. Iemand stoot je aan en je telefoon valt op de grond. In een restaurant grist iemand je telefoon uit je tas. Of na de garantieperiode houdt de accu van je tablet ermee op. Je telefoon laten verzekeren doe je bij één van onze Optie1-winkels. Wij vertellen je graag meer over de kosten en de dekking van de schadeverzekeringen van Optie1.

DE VESTIGINGEN VAN OPTIE1

Alle medewerkers van Optie1 hebben verstand van zaken op het gebied van telecom. We luisteren goed naar jouw wensen, denken met je mee, geven je advies waar je echt wat aan hebt en hebben de slimste aanbiedingen. 

Tot zo bij Optie1!

Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!