Skip to content

Appraten beveiligen met Device Management

Wil je jouw apparaten beveiligen met Device Management? Kies dan voor Optie1. Dankzij internet is het nieuwe werken ontstaan. Je kunt overal ter wereld inloggen en aan de slag. Dat betekent wel dat je aandacht moet besteden aan het beheren en beveiligen van je apparatuur, want je draagt bijna ongemerkt een schat aan informatie bij je. Ook jouw medewerkers hebben privacy- en bedrijfsgevoelige informatie op zak. Je apparaten beveiligen met Device Management van Optie1 is een goede keuze. Je voorkomt dat belangrijke informatie op straat komt te liggen.

GEGEVENS BESCHERMEN BIJ VERLIES OF DIEFSTAL

Met Device Management kun je alle apparaten gemakkelijk beheren, configureren en beveiligen vanuit één overzichtelijk portaal. Mocht iemand uit jouw bedrijf bijvoorbeeld een laptop of mobiele telefoon met belangrijke informatie verliezen, dan kun je er snel voor zorgen dat het toestel blokkeert waardoor informatie niet meer toegankelijk is. Daarmee voorkom je dat gevoelige informatie bekend en verspreid kan worden. Neem contact op met onze zakelijke afdeling voor meer informatie.

Zakelijk en privegebruik combineren? Beheer je apparaten met Optie1

Meer weten? Neem gerust contact met op ons en we vertellen graag meer.

Voor de zakelijke markt

Van kleine zelfstandige tot multinational. Iedere ondernemer heeft te maken met telecom. Je moet bereikbaar zijn dus heb je een telefoon met abonnement nodig. Je mail bekijk je op je smartphone of op je laptop/tablet, dus mobiel internet is een must. De kilometerregistratie houd je waterdicht bij op een geautomatiseerd systeem zoals Track24. Je wilt niet stilvallen dus een verzekering is toch best handig. Gaat er iets stuk? Dan is een vertrouwd adres met hoge service minimaal gewenst!

Laat hieronder een bericht achter en wij nemen contact met je op.