Skip to content

Onafhankelijk specialist data-oplossingen M2M

Dankzij the internet of things worden data-oplossingen M2M steeds belangrijker. M2M staat voor ‘machine to machine’, de mogelijkheid om op afstand informatie uit te wisselen tussen verschillende machines en apparaten. Telecomspecialist Optie1 is ook specialist op het gebied van glasvezel- en koperverbindingen en tijdelijke Wi-Fi-oplossingen waarmee we die data- oplossingen M2M kunnen realiseren. Wij bieden je altijd oplossingen op maat en gaan graag met je in gesprek over jouw wensen.

DE VOORDELEN VAN OPTIE1

Met M2M kun je draadloos informatie versturen van, naar en tussen machines, apparaten, voertuigen en systemen. Optie1 kan je daarbij vele voordelen bieden, zoals een groepsbundel om samen de kosten te kunnen delen. Ook het aantal MB’s kun je met andere ondernemers delen. Om via Optie1 gebruik te kunnen maken van M2M vragen we een minimale looptijd van 3 maanden. Verder is er geen contractduur. De internettarieven zijn voordelig, bovendien is er geen verschil in tarieven voor binnen- en buitenland. Interesse of wil je meer informatie over data-oplossingen M2M? Neem dan gerust contact met ons op.

The internet of things M2M: data tussen machines

Meer weten? Neem gerust contact met op ons en we vertellen graag meer.

Voor de zakelijke markt

Van kleine zelfstandige tot multinational. Iedere ondernemer heeft te maken met telecom. Je moet bereikbaar zijn dus heb je een telefoon met abonnement nodig. Je mail bekijk je op je smartphone of op je laptop/tablet, dus mobiel internet is een must. De kilometerregistratie houd je waterdicht bij op een geautomatiseerd systeem zoals Track24. Je wilt niet stilvallen dus een verzekering is toch best handig. Gaat er iets stuk? Dan is een vertrouwd adres met hoge service minimaal gewenst! Laat hieronder een bericht achter en wij nemen contact met je op.