Skip to content

ICT-SPECIALIST

Netwerk aanleg

Uw vaste bekabelde netwerk is nog steeds een belangrijke factor. Optie1 Zakelijk is ICT-specialist die uw bedrijfsnetwerk in kaart brengt en waar nodig in overleg met u verbeteringen aanbrengt. Dit doen we op zeer overzichtelijke wijze, zodat er snel gehandeld kan worden, mocht er zich onverhoopt een storing voordoen. We leveren uw netwerk met een overzichtelijk schema en gelabelde bekabeling op.

Naast het bekabelde netwerk wordt het wifi-netwerk steeds belangrijker. Een wifi-netwerk met een constant bereik is voor u van essentieel belang. Onze netwerkspecialisten kijken samen met u naar de mogelijkheden binnen uw pand. Aan de hand van deze inventarisatie komen we met een plan van aanpak om de wifi in uw pand maximaal te optimaliseren.

ICT-specialist nodig? Ga voor Optie1 Zakelijk

Meer weten? Neem gerust contact met op ons en we vertellen graag meer.

Voor de zakelijke markt

Van kleine zelfstandige tot multinational. Iedere ondernemer heeft te maken met telecom. Je moet bereikbaar zijn dus heb je een telefoon met abonnement nodig. Je mail bekijk je op je smartphone of op je laptop/tablet, dus mobiel internet is een must. De kilometerregistratie houd je waterdicht bij op een geautomatiseerd systeem zoals Track24. Je wilt niet stilvallen dus een verzekering is toch best handig. Gaat er iets stuk? Dan is een vertrouwd adres met hoge service minimaal gewenst!

Laat hieronder een bericht achter en wij nemen contact met je op.