Skip to content

Ritregistratie van Track24

Wil jij de ritten van jouw wagenpark inzichtelijk maken? Kies dan voor ritregistratie van Track24. Registreer de gereden kilometers, bezoektijden, werkuren, locaties en routes eenvoudig met de blackbox. Dit ritregistratiesysteem werkt via GPS en internet en is ideaal voor de zakelijke klanten van Optie1. De blackbox van Track24 registreert niet alleen belangrijke gegevens, het systeem vertaalt ze ook naar een overzichtelijke rapportage in je Track24-account. Deze rapportage is fiscaal goedgekeurd en vormt daarmee een belangrijke informatiebron voor jouw administratie. Waarom ritregistratie van Track24 de beste keuze is? Track24 heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de markt en is daarmee de perfecte combinatie met Optie1!

OPTIE1 BOUWT DE SYSTEMEN VAKKUNDIG IN

Wil je alleen de positie, snelheid en richting van voertuigen uit je wagenpark kunnen uitlezen, dan is de Track24 dongle voor jou erg handig. Dit apparaat past op de OBD-poort van elke auto en stuurt de gegevens automatisch naar jouw account. Optie1 kan zowel de blackbox als de dongle vakkundig in jouw auto’s inbouwen. Dit doen we bij een van onze vestigingen of bij jou op locatie. Optie1 kan bovendien een carkit of een goedgekeurd SCM-alarmsysteem klasse 1 t/m 5 bij je inbouwen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heldere en betrouwbare ritregistratie

Track24 is hét track en trace systeem voor de zakelijke markt met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

INBOUW BLACKBOX

Bespaar tijd en geld met rittenregistratie via gps en internet. Track 24 is hét track en trace systeem voor de zakelijke markt met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kilometers, bezoektijden, werkuren, locaties en routes worden geregistreerd. Dit wordt automatisch vertaald in een overzichtelijk en fiscaal goedgekeurde rapportage in je Track24 account.

DONGLE

De Track24 dongle is een GPS-apparaat welke past op de OBD poort van elke auto. Met de module wordt automatisch de positie, snelheid en richting van uw voertuig bepaald. Handmatig uitlezen is niet nodig. Automatisch stuurt de GPS-module de GPS gegevens naar uw account.

Dekking in heel Europa

Het automatische rittenregistratiesysteem van Track24 werkt live en zonder extra roaming kosten in bijna alle Europese landen. Track24 registreert ritten in alle landen, ongeacht dekking. Via de gebruiksvriendelijke applicatie kunt u achteraf alles helder inzien.

Voor de zakelijke markt

Van kleine zelfstandige tot multinational. Iedere ondernemer heeft te maken met telecom. Je moet bereikbaar zijn dus heb je een telefoon met abonnement nodig. Je mail bekijk je op je smartphone of op je laptop/tablet, dus mobiel internet is een must. De kilometerregistratie houd je waterdicht bij op een geautomatiseerd systeem zoals Track24. Je wilt niet stilvallen dus een verzekering is toch best handig. Gaat er iets stuk? Dan is een vertrouwd adres met hoge service minimaal gewenst!

Laat hieronder een bericht achter en wij nemen contact met je op.