Skip to content

VoIP bellen voor de zakelijke markt

Als ondernemer wil je goed bereikbaar zijn, zowel mobiel als op de vaste lijn. Bij Optie1 bieden wij voordelig vast bellen met VoIP. Met VoIP bel je via internet. Dat is snel en voordelig. Je kunt voor meerdere nummers per aansluiting kiezen, zodat al je medewerkers bereikbaar zijn via een eigen nummer. Bovendien ben je niet gebonden aan één fysieke kantoorlocatie. Heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen, dan kun je dus ook voor VoIP kiezen.

EENVOUDIG DIGITAAL BELLEN

Met VoIP kies je voor een telefooncentrale in the cloud. Je hebt geen apart telefoonabonnement nodig en je kunt rekenen op lage maandlasten. Bovendien kun je gratis bellen tussen netwerkabonnees wereldwijd. Ook handig: je kunt meerdere gesprekken tegelijkertijd voeren én bij een overstap naar VoIP behoud jij je huidige telefoonnummer(s). Een eigen telefooncentrale met VoIP is zo ingericht dat jij alles zelf eenvoudig kunt inregelen. Vind je dat lastig? Geen probleem. Bij Optie1 helpen we je er natuurlijk graag bij. Neem gerust contact op als je meer wil weten over voordelig vast bellen met VoIP.

Kiest u voor cloud telefonie? Wij bieden compleet gehoste telefoondiensten aan in de Cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Uw locatie kan met een bestaande of directe DSL-verbinding, een glasvezelverbinding of coax gekoppeld worden aan de telefooncentrale. De telefooncentrale bevindt zich in een beveiligd datacenter. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, hierdoor is de kwaliteit en de veiligheid gegarandeerd.

Voordelig vast bellen? Kies voor VoIP van Optie1

Meer weten? Neem gerust contact met op ons en we vertellen graag meer.

KIES HET SERVICEPLAN DAT BIJ U PAST

Met een servicecontract van Optie1 Zakelijk ben je verzekerd van optimale ondersteuning bij storingen, gebruikersvragen en bestellingen.
Je wordt snel geholpen door onze professionele medewerkers, je hebt beschikking over gekwalificeerde monteurs en je bent altijd voorzien van de nieuwste software; door software updates en onderhoud op afstand.

Brons

3,-

Per licentie per maand

Service binnen kantooruren
(50% korting op uurtarief)
Service buiten kantooruren
Wijzigen werkplek
Wijzigen belplan

Zilver

7,50

Per licentie per maand

Service binnen kantooruren
Service buiten kantooruren
(50% korting op uurtarief)
Wijzigen werkplek
(50% korting op uurtarief)
Wijzigen belplan
(50% korting op uurtarief)

Goud

10,-

Per licentie per maand

Service binnen kantooruren
Service buiten kantooruren
Wijzigen werkplek
Wijzigen belplan

Voorrijkosten: € 15,- tot 20 km – bij elke km daarboven 0,30 cent per kilometer extra.
Uurtarief: € 75,-

Voor de zakelijke markt

Van kleine zelfstandige tot multinational. Iedere ondernemer heeft te maken met telecom. Je moet bereikbaar zijn dus heb je een telefoon met abonnement nodig. Je mail bekijk je op je smartphone of op je laptop/tablet, dus mobiel internet is een must. De kilometerregistratie houd je waterdicht bij op een geautomatiseerd systeem zoals Track24. Je wilt niet stilvallen dus een verzekering is toch best handig. Gaat er iets stuk? Dan is een vertrouwd adres met hoge service minimaal gewenst!

Laat hieronder een bericht achter en wij nemen contact met je op.