Skip to content

ZAKELIJKE TELEFONIE MOBIEL EN VAST

MOBIEL

De mobiele telefoon is inmiddels ondenkbaar geworden in het bedrijfsleven. Altijd goed bereik en de juiste prijs/kwaliteitverhouding zijn belangrijke factoren.

Wij inventariseren uw huidige situatie en brengen door middel van de persoonlijke gebruikersoverzichten in kaart hoeveel nationale en internationale belminuten en data verbruikt worden binnen uw bedrijf. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een offerte op. In de offerte maken wij onderscheid tussen reguliere en sim only abonnementen, we geven daarbij natuurlijk alle voor- en nadelen weer. Op deze manier kijken we samen wat voor u de beste keuze is.

Zakelijk bellen? Kies voor mobiel van Optie1

Meer weten? Neem gerust contact met op ons en we vertellen graag meer.

Voor de zakelijke markt

Van kleine zelfstandige tot multinational. Iedere ondernemer heeft te maken met telecom. Je moet bereikbaar zijn dus heb je een telefoon met abonnement nodig. Je mail bekijk je op je smartphone of op je laptop/tablet, dus mobiel internet is een must. De kilometerregistratie houd je waterdicht bij op een geautomatiseerd systeem zoals Track24. Je wilt niet stilvallen dus een verzekering is toch best handig. Gaat er iets stuk? Dan is een vertrouwd adres met hoge service minimaal gewenst!

Laat hieronder een bericht achter en wij nemen contact met je op.