Skip to content

Telefoonwinkel LemmeR

Optie1 Lemmer is jouw eerste keus in telecom, ook in de watersportplaats Lemmer. Op Nieuwedijk 7 aan de rand van het gezellige centrum vind je telefoonwinkel Optie1 Lemmer. Wij bieden een ruim assortiment aan mobiele telefoons en accessoires van de bekende merken. Uiteraard staat ons deskundige team voor je klaar om je te adviseren. We helpen je graag bij de keuze van een abonnement. Ook voor verzekeringen en reparaties kun je bij telefoonwinkel Optie1 Lemmer terecht!

VAN RITREGISTRATIE TOT VOIP-BELLEN

Naast alles voor je telefoon hebben we ook een ruim aanbod in zakelijke producten en diensten. Van ritregistratie tot camerabewaking en van VoIP-bellen tot het beveiligen van artikelen in jouw winkel. Neem contact met ons op om een afspraak te maken in jouw bedrijf. Dan kun je meteen laten zien voor welke situatie(s) je Optie1 wilt inzetten. Wij van telefoonwinkel Optie1 Lemmer komen graag bij je langs!

Terugbelverzoek

Neem gerust contact met ons via onderstaande gegevens of beter nog… doe een terugbelverzoek en we bellen u binnen 24 uur terug.

Optie1 Lemmer
Nieuwedijk 7
8531 HK Lemmer

088 008 9001
info@optie1lemmer.nl

Dag
Openingstijden
Maandag
13:00 t/m 18:00
Dinsdag
09:30 t/m 18:00
Woensdag
09:30 t/m 18:00
Donderdag
09:30 t/m 18:00
Vrijdag
09:30 t/m 21:00
Zaterdag
09:30 t/m 17:00
Zondag
Gesloten

VerlengingschecK

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!